0
COSUL TAU 0 Lei
Sub-total:
0
Trimite comanda

Despre noi

Gils Distribution Impex SRL este o compania ce va ofera o larga gama de produse profesionale in vederea imbunatatirii confortului.

Fiind specializati in productia si distributia de consumabile de igiena din hartie pentru consumul in afara casei, precum si dispozitive profesionale pentru utilizarea acestora., va sfatuim sa alegeti firma noastra in vederea unei colaborari fructuoase.

De asemenea, colaborand cu importanti producatori de mase plastice, detergenti si produse de intretinere suntem in masura sa oferim clientilor nostri intreaga gama de produse necesare curatirii si intretinerii spatiului in care isi desfasoara activitatea.

Piata tinta a companiei noastre o reprezinta consumatorii finali, societati cu activitate in industria alimentara, cosmetica, unitati de invatamant, unitati sanitare (cabinete medicale, clinici, spitale), cladiri de birouri si firme care presteaza servicii de curatenie. Moto-ul firmei noastre se bazeaza pe un parteneriat dinamic si la standardul de calitate solicitat, a oricarui tip de produs ce face parte din sfera de activitate a companiei noastre.

Compara produsele!